Nieuws | mededelingen

Mededelingen:

Bestuurders en/of commissieleden gezocht; Onlangs heeft Hans Verwaayen tijdens een bestuursvergadering aangegeven per 14 maart 2018 (algemene ledenvergadering) te stoppen met zijn functie als bestuurslid. Derhalve zijn wij op zoek naar nieuwe bestuurders m/v die iets voor de tennisvereniging willen doen. Indien er mensen zijn die wel als commissielid willen fungeren maar geen bestuurdersfunctie willen aanvaarden kan dit ook. We zijn echt op zoek naar mensen met frisse ideeën. Ook mensen van buiten de tennisvereniging kunnen reageren. Meldt u aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel even naar het secretariaat. 

Herstart jeugdtennisles/training; de tennislessen/trainingen op de dinsdag- en donderdagavond starten weer op 19 en 21 september. Dit betekent dat vanaf die datum er weer 3 banen vanaf 18.30 uur tot 19.30 uur bezet zijn. Houdt u dan daar rekening mee. Ik zoek trouwens nog een hulp voor de lessen op de dinsdagavond. Mocht iemand tijd hebben en het leuk vinden om te helpen, dan graag even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of even bellen  naar 0623116055. 


Nieuws:

Hebt u zelf nieuws of wilt u iets op onze site plaatsen. Neem dan contact op met het secretariaat. 

Informatie overig: 

Heeft u belangstelling om lid te worden, meld u dan aan. Wilt u een keer als gast mee tennissen, dan kan dat ook.


Informeer naar de mogelijkheden: zoals tennisles, korting op jeugdleden etc. Wij verhuren ook banen voor familie's, bedrijven, buurtverenigingen etc. Neem daarvoor contact op met het secretariaat.


 

Tennis Deest

Sportpark Kremershof,
Kweldam 4a,
6653 CC Deest

Bank: NL05RABO 0142604321

Laatste Nieuws

07 april 2017
06 april 2017
05 april 2017
©2017 Tennis Deest. All Rights Reserved.    Designed by Design Plus

Zoeken