Nieuws | mededelingen

Medelingen:

Andere indeling lesavonden jeugdtennis; Tonny heeft de lessen van de jongste groep verplaatst naar de maandagavond vanaf 18.30 uur tot 19.30 uur op baan 1. De overige lessen op de donderdag 23 augustus blijven gehandhaafd echter alleen op baan 1 en 2.    

Algemene ledenvergadering 2019; woensdag 6 februari vind de algemene ledenvergadering plaats. Locatie, het clubhuis op Sportpark Kremershof. Aanvang 20.00 uur. Alle leden krijgen een uitnodiging via de mail. Daarin zal ook de agenda worden meegestuurd. 

Tennisleraar gezocht m/v;  het bestuur heeft i.o.m. onze vrijwillige trainers gesproken om voor onze jeugd een tennislersaar m/v aan te trekken. Dit betekent dat we in het nieuwe jaar een andere vorm kiezen om onze jeugd optimaal het tennissport te laten leren. De ouders zijn middels een brief al geïnformeerd over deze plannen en worden op de hoogte gehouden. 

Bestuurders en/of commissieleden gezocht; wij zijn nog steeds op zoek naar nieuwe bestuurders m/v die iets voor de tennisvereniging willen doen. Indien er mensen zijn die wel als commissielid willen fungeren, maar geen bestuurdersfunctie willen aanvaarden, kan dit ook. We zijn echt op zoek naar "jonge" mensen met frisse ideeën maar natuurlijk ook voor leden die wel een functie willen aanvaarden. Ook mensen van buiten de tennisvereniging kunnen reageren. Meldt u aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel even naar het secretariaat. 


Nieuws:

Doe mee met NL Doet 2019.

Op vrijdag en zaterdag 15 & 16 maart doet Tennis Deest weer mee aan NL Doet. We denken hierbij aan het opknappen van het pad langs het tennisveld. Vorig jaar hebben we een gedeelte verhard met klinkers. Verder hebben we nog een goed gebruikte fietsenberging in de opslag staan die nog opgebouwd moet worden. Het is een gezamenlijke berging voor onderhoudsmateriaal Tennis- en voetbalclub. U kunt zich melden bij T. Janssen 0623116055. Aanvangstijd 16 maart; 09.00 uur tot ongeveer 16.00 uur. Voor de lunch wordt gezorgt. 

Informatie overig: 

Heeft u belangstelling om lid te worden, meld u dan aan. Wilt u een keer als gast mee tennissen, dan kan dat ook.


Informeer naar de mogelijkheden: zoals tennisles, korting op jeugdleden etc. Wij verhuren ook banen voor familie's, bedrijven, buurtverenigingen etc. Neem daarvoor contact op met het secretariaat.


 

Tennis Deest

Sportpark Kremershof,
Kweldam 4a,
6653 CC Deest

 

Laatste Nieuws

07 april 2017
06 april 2017
05 april 2017
©2018 Tennis Deest. All Rights Reserved.    Designed by Design Plus

Zoeken