Nieuws | mededelingen

Medelingen:

Jeugdtennislessen 2018; omdat het aantal jeugdleden  wat teruggelopen is, hebben we in overleg met de trainers besloten de lessen/trainingen voorlopig weer op 1 avond te houden. Dit zal de donderdagavond vanaf 18.30 uur tot 19.30 uur zijn. Dan zijn alle 3 de banen bezet door onze jeugd. Wij starten weer met de lessen/trainingen op donderdag 1 maart. Dus voorlopig zijn er op dinsdagavond geen lessen/trainingen meer. 

Algemene ledenvergadering 2018; woensdag 14 maart vindt de algemene ledenvergadering plaats. Locatie, het clubhuis op Sportpark Kremershof. Aanvang 20.00 uur. Alle leden krijgen nog een uitnodiging via de mail. Daarin zal ook de agenda worden meegestuurd. 

Tennisleraar gezocht m/v;  het bestuur heeft i.o.m. onze vrijwillige trainers gesproken om voor onze jeugd een tennislersaar m/v aan te trekken. Dit betekent dat we in het nieuwe jaar een andere vorm kiezen om onze jeugd optimaal het tennissport te laten leren. De ouders zijn middels een brief al geïnformeerd over deze plannen en worden op de hoogte gehouden. 

Bestuurders en/of commissieleden gezocht; Onlangs heeft Hans Verwaayen tijdens een bestuursvergadering aangegeven per 14 maart 2018 (algemene ledenvergadering) te stoppen met zijn functie als bestuurslid. Derhalve zijn wij op zoek naar nieuwe bestuurders m/v die iets voor de tennisvereniging willen doen. Indien er mensen zijn die wel als commissielid willen fungeren maar geen bestuurdersfunctie willen aanvaarden kan dit ook. We zijn echt op zoek naar "jonge" mensen met frisse ideeën. Ook mensen van buiten de tennisvereniging kunnen reageren. Meldt u aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel even naar het secretariaat. 


Nieuws:

Tennisvereniging doet in 2018 mee met NL Doet; TD heeft zich met wat klussen aangemeld bij NL Doet. Op zaterdag 10 maart zijn er wat klussen op het terrein van TD te verrichten waarvoor we een aantal vrijwilligers m/v nodig hebben. Het gaat o.a. om het opknappen van de inrit bij de poort wat nu een blubberpad is, het fatsoeneren van het pad tussen tennisveld en tuinen aanwonenden, het schilderen van de buitenkozijnen en onderkant luifel, het schoonmaken/onkruidvrij maken van het tennisveld, het waar noodzakelijk herstellen van het hekwerk en verder wat nodig is. Aanvang; 08.30 uur tot 13.30 uur ( of langer indien nodig ). Wij vertrouwen erop dat er zich een aantal vrijwilligers vanuit onze vereniging m/v zich aanmelden. 

Maas&Waalse Highland Games 2018; woensdagavond 15 oktober vond de presentatie plaats van de 1e MaasenWaalse Highland Games 2018. Helaas was de opkomst matig en mogelijk dat niet iedereen het artikel in de MaasenWaler of Maas en Waalkanter heeft gelezen. Binnenkort verschijnt de nieuwe editie van Deest Nieuws en zullen wij dit nog onder de aandacht brengen en wellicht nog een presentatie organiseren voor de inwoners en andere belangstellenden in Deest en daarbuiten.

Hebt u zelf nieuws of wilt u iets op onze site plaatsen. Neem dan contact op met het secretariaat. 

Informatie overig: 

Heeft u belangstelling om lid te worden, meld u dan aan. Wilt u een keer als gast mee tennissen, dan kan dat ook.


Informeer naar de mogelijkheden: zoals tennisles, korting op jeugdleden etc. Wij verhuren ook banen voor familie's, bedrijven, buurtverenigingen etc. Neem daarvoor contact op met het secretariaat.


 

Tennis Deest

Sportpark Kremershof,
Kweldam 4a,
6653 CC Deest

Bank: NL05RABO 0142604321

Laatste Nieuws

07 april 2017
06 april 2017
05 april 2017
©2018 Tennis Deest. All Rights Reserved.    Designed by Design Plus

Zoeken