Nieuws | mededelingen

Medelingen:

Tennisclinics Actief Maas&Waal; op dinsdag 19 en 26 juni aanstaande worden er weer tennisclinics verzorgt door Actief Maas&Waal en een aantal vrijwilligers van Tennis Deest. Vanaf 08.00 uur tot 12.30 uur zijn dan alle 3 de tennisbanen bezet. Na die tijd kunnen onze leden weer gebruik maken van de banen. Houd u daar dan rekening mee, dat voorkomt teleurstellingen. Wilt u eventueel meehelpen? Meld u zich dan op die dagen bij Mari Jansen-Steenbergen ( organisator )  

Algemene ledenvergadering 2019; woensdag 6 februari vind de algemene ledenvergadering plaats. Locatie, het clubhuis op Sportpark Kremershof. Aanvang 20.00 uur. Alle leden krijgen een uitnodiging via de mail. Daarin zal ook de agenda worden meegestuurd. 

Tennisleraar gezocht m/v;  het bestuur heeft i.o.m. onze vrijwillige trainers gesproken om voor onze jeugd een tennislersaar m/v aan te trekken. Dit betekent dat we in het nieuwe jaar een andere vorm kiezen om onze jeugd optimaal het tennissport te laten leren. De ouders zijn middels een brief al geïnformeerd over deze plannen en worden op de hoogte gehouden. 

Bestuurders en/of commissieleden gezocht; wij zijn nog steeds op zoek naar nieuwe bestuurders m/v die iets voor de tennisvereniging willen doen. Indien er mensen zijn die wel als commissielid willen fungeren, maar geen bestuurdersfunctie willen aanvaarden, kan dit ook. We zijn echt op zoek naar "jonge" mensen met frisse ideeën maar natuurlijk ook voor leden die wel een functie willen aanvaarden. Ook mensen van buiten de tennisvereniging kunnen reageren. Meldt u aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel even naar het secretariaat. 


Nieuws:

Maas&Waalse Highland Games 2018; deze vindt plaats op zondag 9 september. Zie Highland Games op deze site.

Hebt u zelf nieuws of wilt u iets op onze site plaatsen. Neem dan contact op met het secretariaat. 

Informatie overig: 

Heeft u belangstelling om lid te worden, meld u dan aan. Wilt u een keer als gast mee tennissen, dan kan dat ook.


Informeer naar de mogelijkheden: zoals tennisles, korting op jeugdleden etc. Wij verhuren ook banen voor familie's, bedrijven, buurtverenigingen etc. Neem daarvoor contact op met het secretariaat.


 

Tennis Deest

Sportpark Kremershof,
Kweldam 4a,
6653 CC Deest

Bank: NL05RABO 0142604321

Laatste Nieuws

07 april 2017
06 april 2017
05 april 2017
©2018 Tennis Deest. All Rights Reserved.    Designed by Design Plus

Zoeken