Nieuws | mededelingen

Mededelingen:

Tennisleraar gezocht m/v;  het bestuur heeft i.o.m. onze vrijwillige trainers gesproken om voor onze jeugd een tennislersaar m/v aan te trekken. Dit betekent dat we in het nieuwe jaar een andere vorm kiezen om onze jeugd optimaal het tennissport te laten leren. De ouders zijn middels een brief al geïnformeerd over deze plannen en worden op de hoogte gehouden. Er heeft al een kleine verandering plaatsgevonden. De dinsdagavond is voor nieuwe jeugdleden en zijn nu al onderverdeeld in groepjes van 4. Vanaf 18.00 uur tot 19.00 uur en vanaf 19.00 uur tot 20.00 uur zijn baan 1 en 2 bezet. Baan 3 is vrij voor onze clubleden. 

Bestuurders en/of commissieleden gezocht; Onlangs heeft Hans Verwaayen tijdens een bestuursvergadering aangegeven per 14 maart 2018 (algemene ledenvergadering) te stoppen met zijn functie als bestuurslid. Derhalve zijn wij op zoek naar nieuwe bestuurders m/v die iets voor de tennisvereniging willen doen. Indien er mensen zijn die wel als commissielid willen fungeren maar geen bestuurdersfunctie willen aanvaarden kan dit ook. We zijn echt op zoek naar mensen met frisse ideeën. Ook mensen van buiten de tennisvereniging kunnen reageren. Meldt u aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel even naar het secretariaat. 

Herstart jeugdtennisles/training; de tennislessen/trainingen op de dinsdag- en donderdagavond starten weer op 19 en 21 september. Dit betekent dat vanaf die datum op de dinsdag baan 1 en 2 vanaf 18.00 uur tot 20.00 uur bezet zijn. Op de donderdag zijn baan 1 t/m 3 vanaf 18.30 uur tot 19.30 uur bezet. Houdt u dan daar rekening mee. Ik zoek trouwens nog een hulp voor de lessen op de dinsdagavond. Mocht iemand tijd hebben en het leuk vinden om te helpen, dan graag even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of even bellen  naar 0623116055. 


Nieuws:

Maas&Waalse Highland Games 2018; woensdagavond 15 oktober vond de presentatie plaats van de 1e MaasenWaalse Highland Games 2018. Helaas was de opkomst matig en mogelijk dat niet iedereen het artikel in de MaasenWaler of Maas en Waalkanter heeft gelezen. Binnenkort verschijnt de nieuwe editie van Deest Nieuws en zullen wij dit nog onder de aandacht brengen en wellicht nog een presentatie organiseren voor de inwoners en andere belangstellenden in Deest en daarbuiten.

Hebt u zelf nieuws of wilt u iets op onze site plaatsen. Neem dan contact op met het secretariaat. 

Informatie overig: 

Heeft u belangstelling om lid te worden, meld u dan aan. Wilt u een keer als gast mee tennissen, dan kan dat ook.


Informeer naar de mogelijkheden: zoals tennisles, korting op jeugdleden etc. Wij verhuren ook banen voor familie's, bedrijven, buurtverenigingen etc. Neem daarvoor contact op met het secretariaat.


 

Tennis Deest

Sportpark Kremershof,
Kweldam 4a,
6653 CC Deest

Bank: NL05RABO 0142604321

Laatste Nieuws

07 april 2017
06 april 2017
05 april 2017
©2017 Tennis Deest. All Rights Reserved.    Designed by Design Plus

Zoeken