Nieuws | mededelingen

Mededelingen:

Bestuurders en/of commissieleden gezocht; Onlangs heeft Hans Verwaayen tijdens een bestuursvergadering aangegeven per 14 maart 2018 (algemene ledenvergadering) te stoppen met zijn functie als bestuurslid. Derhalve zijn wij op zoek naar nieuwe bestuurders m/v die iets voor de tennisvereniging willen doen. Indien er mensen zijn die wel als commissielid willen fungeren maar geen bestuurdersfunctie willen aanvaarden kan dit ook. We zijn echt op zoek naar mensen met frisse ideeën. Ook mensen van buiten de tennisvereniging kunnen reageren. Meldt u aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel even naar het secretariaat. 

Zomerafsluiting jeugdtennis; dinsdagavond 4 juli sluiten we het afgelopen seizoen af en kunnen onze jeugdleden genieten van een welverdiende vakantie. Dus na 4 juli zijn alle tennisbanen vrij voor diegene die eerder wil gaan tennissen.

Zomervakantie; voor iedereen die binnenkort vakantie krijgt, wensen wij u allen een relaxte zomervakantie toe.  


Nieuws:

Hebt u zelf nieuws of wilt u iets op onze site plaatsen. Neem dan contact op met het secretariaat. 

Informatie overig: 

Heeft u belangstelling om lid te worden, meld u dan aan. Wilt u een keer als gast mee tennissen, dan kan dat ook.


Informeer naar de mogelijkheden: zoals tennisles, korting op jeugdleden etc. Wij verhuren ook banen voor familie's, bedrijven, buurtverenigingen etc. Neem daarvoor contact op met het secretariaat.


 

Tennis Deest

Sportpark Kremershof,
Kweldam 4a,
6653 CC Deest

Bank: NL05RABO 0142604321

Laatste Nieuws

07 april 2017
06 april 2017
05 april 2017
©2017 Tennis Deest. All Rights Reserved.    Designed by Design Plus

Zoeken